top of page
MLB Truck kompetens

 

Hos oss kan du utbilda dig inom truck, lift, fallskydd, travers, säkra lyft, HLR, lastmaskin och heta arbeten.

Utbildningar i Helsingborg och Hässleholm Skåne.

Truckkort A+B

Truckutbildning med möjlighet till online teori. Genom online truckteori sparar du tid och pengarna. 

Du kommer till oss och genomför den praktiska momenten av din truckutbildning först när du är helt klart med din online truckteori. Övningsuppgifter enligt TLP10

Är du klar med din truckkort ? Glöm inte att alla som har gått truckutbildning hos MLB truck kompetens har rätt till att komma på ett repetitions lektion under ett tillfälle inom 6 månader från deras truckutbildning. Detta för att garantera att Du som truckförare ska ha så goda förutsättningar som möjligt innan du påbörjar din lager jobb.

Truckkort C2-C7 Godshantering

Godshantering” är en vanlig hjullastarutbildning (teleskoplastarutbildning) som ger dig kompetens att köra hjullastare/lastmaskin med alla typer av redskap såsom skopa, gafflar plogblad, kranarm och sopvals

Efter slutförd kurs kan man lite förenklat säga att du har kunskap att arbeta med hjullastaren ”ovan marknivå” (allt utom anläggning). Beroende på din tidigare erfarenhet kan vi sedan erbjuda antingen ett kompetensprov (organiseras av TYA) eller en vidareutbildning.

Liftutbildning samt Fallskydd

Kursen vänder sig till alla som använder mobila arbetsplattformar skylift, bomlift eller saxlift inom sitt arbetsområde. Liftutbildning följer liftläroplanen LLP utformad efter den internationella ISO-standarden för Liftutbildning. Liftkort / Liftutbildning måste uppdateras vart 5:e år. 

Fallskyddsutbildning vänder sig till dig som arbetar på en höjd av 2 meter eller högre, där fallrisk förekommer. 

Kranutbildning / Travers

Traversutbildningen lär kursdeltagarna hur man hanterar allt från en liten telfer till en stor travers samt kunskap om de vanligaste tillbuden och olyckorna för att kunna arbeta förebyggande på arbetsplatsen. 

Våra  traversutbildningar ger kursdeltagare de teoretiska och praktiska kunskaper som behövs för att tryggt och säkert sköta arbetsuppgifterna på arbetsplatsen.

 

 

Som företagare kan du få din utbildning utförd hos dig i dina lokaler, Vi är verksamma i hela Sverige och erbjuder våra kunder skräddarsydda företagsutbildningar.

bottom of page